Printers – Multifunctionals Kyocera

Professionele laserprinters en digitale multifunctionals
De flexibele en gebruiksvriendelijke professionele toestellen van Kyocera voeren de productiviteit op met features die perfect op de behoeften van kleine werkgroepen of grote bedrijfsafdelingen inspelen.
Printers

KYOCERA’s complete aanbod betrouwbare, hoogwaardige en milieuvriendelijke netwerklaserprinters wordt zeer op prijs gesteld door de industrie en hoog gewaardeerd door talrijke testorganisaties. Deze printers leveren hoogresolutie-printwerk af met haarfijne tekst en grafische elementen voor gebruik door kleine en grote werkgroepen. De ECOSYS-printers van KYOCERA zijn gebaseerd op een ‘cartridge-vrije’-technologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame printdrum en een uiterst productieve tonercontainer waarmee tegen een lage ‘total cost of ownership’ (TCO) duizenden pagina’s kunnen worden geprint en waardoor weinig routine-interventie is vereist vanwege de gebruiker.
Multifunctionals

In het segment van de kopieerapparaten en de multifunctionals (MFPs) beschikt KYOCERA over het meest uitgebreide aanbod bekroonde toestellen voor lage tot hoge volumes. Deze copiers met alle mogelijke functionaliteiten kunnen worden uitgebreid met optionele print-, scan- en faxfuncties die de workflow en de efficiëntie van zowel kleine als grote bedrijven verbeteren.
Onze flexibele en gebruiksvriendelijke professionele multifunctionals voeren de productiviteit op met features die perfect op de behoeften van kleine werkgroepen of grote bedrijfsafdelingen inspelen. Ze voeren de dagelijkse print-, kopieer- en faxtaken uit met een maximale productiviteit en kunnen door middel van de vele afwerkingsopties boekjes en verslagen samenstellen met een professionele kwaliteit.
Modern documentenbeheer is tegenwoordig zo complex geworden, dat het steeds meer aandacht, tijd en energie van uw administratieve medewerkers vergt. Dat is de reden waarom we de TASKalfa-serie hebben ontwikkeld – een assortiment betrouwbare en gebruiksvriendelijke multifunctionals. TASKalfa-multifunctionals bieden een uitzonderlijke productiviteit door hun uitmuntende snelheid, hun krachtige controllertechnologie en hun professionele voorzieningen.

Kyocera Service
Alle Kyocera machines kunnen geleverd worden met een KyoClick all-in serviceovereenkomst.  De machine kan gekocht, geleased of gehuurd worden.  Onsite installatie wordt door ons uitgevoerd, zo hebt U één aanspreekpunt voor zowel uw printerpark als uw computernetwerk.
Is uw Kyocera printer defect en heb je een Kyocera KyoClick serviceovereenkomst?  Een technieker komt ten laatste de volgende werkdag langs.  Je kunt een service-aanvraag indienen via https://care.kyoceradocumentsolutions.be/
Heb je geen serviceovereenkomst?  Contacteer ons.

Prijslijst
Een overzicht van het gamma Kyocera machines vindt U op onze pagina Printers en Multifunctionals – Links
Kyocera printer kopen
Wilt U meer informatie?  Vul dan onderstaand aanvraagformulier in, wij stellen U vrijblijvend het gepaste Kyocera model voor.

#kyocera #printer #kopieermachine #kleur