Trekking winnaar KINGSTON DATATRAVELER USB STICK 3.0 LOCKER

Via onze facebookpagina hebben we een wedstrijd georganiseerd om een Kingston datatraveler USB stick met locker te winnen.  Deze USB stick is geen gewone USB stick.  Het is een uiterst handig item dat van zeer grote waarde blijkt, mocht je hem per ongeluk verliezen of gestolen worden.  Waarom? Omdat deze stick een slot plaatst op je persoonlijke data.  Het beveiligt al uw gevoelige privé informatie of werkdocumenten met hardware versleuteling en een paswoord voor dubbellaagse protectie.  En de USB stick sluit zich af en herformateert (delete dus alle aanwezige info) na 10 mislukte loginpogingen.

U mag er dus zeker van zijn dat uw data niet gestolen kan worden als de USB stick gestolen wordt of verloren is.  Eenvoudig in gebruik, er is geen extra programma nodig en alle beveiligingssoftware zit in de stick zelf.  Hij werkt met Windows en Mac.

 

Wie heeft gewonnen? tadadadaaaa…

De trekking zelf kan je zien in onderstaande filmpje:

Proficiat aan de winnaar!  Neem je even contact met ons op?  Dat kan via info@vanhinsberg.be

 

Heb je niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen, maar heb je toch interesse in deze speciale USBstick?  Hij is nu nog te verkrijgen via http://vanhinsberg.calipage.be/nl/usb-sticks/10012143-kingston-datatraveler-usb-stick-30-locker.html