Printers – Multifunctionals

Wij hebben drie merken printers en multifunctionals in ons gamma, waardoor we voor elke KMO en particulier het passende toestel kunnen aanbieden.

Drie merken?

Elk merk heeft zijn specifieke eigenschappen, waardoor een machine die voor klant A prima geschikt is, voor klant B niet goed genoeg is.  De merken die wij verdelen overlappen elkaar soms, maar hebben toch hun eigenheid waardoor het meestal niet moeilijk is om het passende merk en toestel voor te stellen.

Maar drie merken?

Met een eigen technische dienst voor installatie en onderhoud van de machines bij onze klanten, kiezen wij voor fabrikanten die producten van een onberispelijke kwaliteit leveren.  De merken moeten zelf een technische dienst in België hebben, zodat wij bij problemen kunnen rekenen op een vlotte levering van wisselstukken en, in geval van nood, op hulp bij het oplossen van ingewikkelde problemen.

Kyocera

Kyocera TASKalfa 2552ci A3 kleuren multifunctional

Brother

  • Brother is fabrikant van inktjet-, LED- en laserprinters en -multifunctionals, geschikt voor kleine tot middelgrote afdrukvolumes
  • Brother levert ook labelprinters,  De P-Touch modellen printen op gelamineerde zelfklevende tapes (6 tot 36mm) , de QL-printers printen zelfklevende papieren etiketten.
  • Klik hier voor onze pagina over Brother printers

OKI

OKI heeft onlangs beslist om de productie en verkoop van standaard kantoorprinters volledig stop te zetten en volledig in te zetten op kleurenprinters voor ‘verticale markten en industriedrukwerk’.

Als gevolg daarvan bieden we de OKI printers niet meer aan. We blijven echter wel instaan voor service op reeds verkochte toestellen.

  OKI MC573dn kleuren multifunctioneel toestel

  • OKI levert de meest levendige kleurenLED-printers en -multifunctionals voor klein tot middelgrote afdrukvolumes
  • Naar de pagina over Oki

Service

De machines kunnen worden aangekocht, gehuurd en/of geleased. Bovendien bieden wij op de meeste printers en multifunctionals een all-in servicecontract met een vaste prijs per afgedrukte pagina, of een tonerabonnement, waardoor U nooit meer zonder inkt valt.

Veel bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen kiezen bij aankoop/leasing/huur van een printer of multifunctioneel toestel voor een servicecontract.  Zo zijn ze verzekerd van een vaste prijs per gemaakte afdruk, zonder verrassingen.  Alle verbruiksprodukten, wisselstukken, werkuren en verplaatsingskosten zijn inbegrepen in de ‘click’-prijs.  Bovendien gebeurt de herstelling steeds op zo kort mogelijke tijd.

Wilt U geen onderhoudscontract?  Geen probleem, ook zonder onderhoudscontract helpen wij U verder.  Wij hebben andere formules om U toch te laten genieten van een perfecte service gedurende de volledige levensduur van uw toestel.

U kunt steeds rekenen op onze knowhow, niet enkel vóór de aankoop, maar ook achteraf. Wij zorgen voor de service en het onderhoud bij U ter plaatse.

Klik hier voor een overzicht van de meest populaire printers en multifunctionals.

Welk toestel is geschikt voor mij?

We hebben een geavanceerde tool ontwikkeld, die U helpt bij de keuze van uw nieuwe machine. Daarbij vertrekken we van uw gemiddelde afdrukvolume, en verfijnen we aan de hand van de gevraagde functies. Op basis daarvan komt de machine die voor U het meest geschikt is naar voor. Vul onderstaand formulier in, wij bezorgen U een passende prijsopgave.