fbpx

Privacy

Privacy verklaring website

 

Wie zijn wij?

Vanhinsberg Kantoormachines bvba
Torhoutsesteenweg 281
8400 Oostende
België
BE 0452.747.795
info@vanhinsberg.be

Vanhinsberg Kantoormachines bvba verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig met deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Marc Vanhinsberg op marc@vanhinsberg.be

 

Verwerkingsdoeleinden

Wanneer u naar onze website surft, bewaren wij bepaalde gegevens van u in statistieken (Google Analytics). Die gegevens omvatten het browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website doorverwezen heeft. Deze statistieken gebruiken we om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren. Op basis daarvan kunnen wij onze website optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn compleet anoniem.

Persoonsgegevens worden voor diverse doeleinden verwerkt. Wij waken er echter over dat wij enkel de gegevens verzamelen en verwerken die toereikend zijn, ter zake dienend en beperkt tot wat noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

Vanhinsberg Kantoormachines bvba verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

 

Rechtsgronden voor de verwerking

Als u op onze website een contactformulier invult, houden we de persoonsgegevens bij.  We bewaren deze gegevens niet langer dan we ze nodig hebben.

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief , slaan we uw e-mailadres op. Dit hebben we nodig om u de nieuwsbrief te kunnen versturen. Uw e-mailadres wordt veilig opgeslagen bij Willemspark Software Autorespond, meer informatie op https://www.autorespond.nl.

Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

 

Overmaken aan derden

Enkel Vanhinsberg Kantoormachines bvba gebruikt uw gegevens. Wij delen uw data dus NIET met derden.

 

Bewaarperiode

Persoonsgegevens mogen uiteraard niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is in functie van de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. De bewaartermijn kan in die optiek dan ook, afhankelijk van het doeleinde, verschillen.

 

Wat zijn uw rechten?

 

1.       Recht op inzage en rechtzetting, wijzigingen of verwijderen van gegevens

De klant beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van hen verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

2.       Recht om te worden vergeten

Een bezoeker/klant heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

3.       Recht om klacht in te dienen

Indien de klant van mening is dat wij zijn gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft de klant het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie http://www.privacycommission.be/nl

Deze versie van de privacyverklaring werd op 9 mei 2018 het laatst gewijzigd.

Gebruik van cookies

Op de website van Vanhinsberg Kantoormachines bvba maken we gebruik van cookies. Omdat wij uw privacy belangrijk vinden en wij uw bezoek aan onze websites zo aangenaam mogelijk wensen te maken, vinden wij het belangrijk dat u weet hoe en waarom wij deze cookies gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw computer of mobiel apparaat worden opgeslagen wanneer u onze website bezoekt. Deze cookies bevatten informatie bv. de taalvoorkeur, zodat deze informatie niet telkens opnieuw ingegeven dient te worden bij een nieuw bezoek aan de website.

Als u cookies wenst te blokkeren, kan u dit steeds doen via uw browserinstellingen. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar de helppagina van uw specifieke browser.

Vanhinsberg Kantoormachines bvba maakt gebruik van diverse cookies:

  • Functionele of noodzakelijke cookies: deze cookies zorgen ervoor dat de website behoorlijk functioneren. Deze vergemakkelijken en personaliseren uw bezoek en gebruikservaring.
  • Analytische cookies: Via analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden (Google Analytics) informatie over het gebruik van onze website door de gebruikers. Door het gebruik van de website te meten en in kaart te brengen kunnen wij deze verbeteren en aldus het gebruiksgemak ervan optimaliseren. Volgende gegevens worden bv opgeslagen: browserkenmerken, wanneer en hoelang je de website gebruikt; welke pagina’s worden bezocht, of de functionaliteiten worden gebruikt,…
  • Social media cookies van derden: Deze cookies worden door de sociale media websites zelf geplaatst; deze cookies zorgen ervoor dat functies van die websites mogelijk zijn, bv. Een youtubefilmpje, google maps, iets liken of delen via facebook of andere kanalen. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar de verklaringen op de websites van deze sociale mediakanalen.
  • Marketingcookies: op onze website worden advertentiecookies geplaats. De informatie uit deze cookies gebruiken wij om voor u zo relevant mogelijke aanbiedingen te kunnen doen. Voor onze webshop wensen wij u te helpen door te wijzen op mogelijke artikelen die voor u interessant kunnen zijn. Dat gebeurt op basis van uw eerdere bezoeken, uw historiek van aankopen en uw interesses die we kennen doordat we u deze gevraagd hebben. Al deze informatie wordt gecombineerd zodat we een beeld krijgen van uw voorkeuren en de webshop voor u aangepast kan worden.

 

Welke cookies worden er geplaatst via onze site? 

First Party cookies

Vanhinsberg Kantoormachines maakt vooral gebruik van first party cookies of directe cookies die dienen om je gebruikservaring op https://vanhinsberg.be te verbeteren. Dat wil zeggen dat ze enkel informatie op onze website zelf verzamelen. Ze regelen het technische gedeelte van de website en onthouden bepaalde zaken van de bezoeker, zoals de taalkeuze, de bezochte pagina en de tijd die de bezoeker op de website spendeert.

Third Party cookies

Daarnaast zijn er ook derde partijen met een andere domeinnaam die via de website van Vanhinsberg Kantoormachines bvba cookies plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn Google en Facebook. Ze houden het surfgedrag van gebruikers bij en maken op basis van die gegevens een gebruikersprofiel aan.

Partijen die mogelijks cookies zetten:

  • Google Analytics, Google Adwords en Google Remarketing:

https://www.google.be/intl/nl/policies/technologies/cookies/  

 

Tot wie kan u zich richten?

Indien u vragen, klachten of opmerkingen hebt over onze privacyverklaring of de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, inclusief het uitoefenen van uw rechten kan u contact opnemen met Marc Vanhinsberg van Vanhinsberg Kantoormachines bvba

Dit kan via:

  • Telefoon op 059 705772
  • E-mail naar marc@vanhinsberg.be

 

Wijzigbaarheid

Vanhinsberg Kantoormachines bvba heeft het recht om deze cookieverklaring te wijzigen. Dit cookiebeleid werd het laatst gewijzigd op 9 mei 2018.