Printers – Multifunctionals OKI

OKI heeft onlangs beslist om de productie en verkoop van standaard kantoorprinters volledig stop te zetten en volledig in te zetten op kleurenprinters voor ‘verticale markten en industriedrukwerk’.

Als gevolg daarvan bieden we de OKI printers niet meer aan. We blijven echter wel instaan voor service op reeds verkochte toestellen.

Sprankelende kleurendocumenten, lage afdrukkosten

De nieuwe generatie Oki kleurenLED toestellen bieden de gekende kleurenkwaliteit met een nog hogere resolutie

kleurenLED?

Led vs. laser

De meeste printerfabrikanten werken met lasertechnologie.  Oki heeft echter steeds koppig volgehouden aan LED, en dat werpt z’n vruchten af.  LED printers zijn technisch eenvoudiger dan lasermodellen, terwijl met de nieuwste generatie LED array’s toch afdrukresoluties tot 1200dpi kunnen bereikt worden.  Eenvoudigere technologie betekent minder defecten en lagere afdrukkosten.

Overzicht van de beschikbare modellen

OKI heeft in België enkele professionele dealers geselecteerd die de Executive Serie mogen verdelen.  Daarmee erkent OKI onze expertise in verkoop en ondersteuning van professionele printers en multifunctionele toestellen.
De Executive Serie van OKI bestaat uit speciaal geselecteerde modellen voor professionals.  U profiteert van een veel lagere kost-per-pagina dan in het reguliere gamma, en U kunt een optioneel all-in onderhoudscontract afsluiten met next-business-day interventies.

Prijslijst OKI ES-serie A3 Kleur Multifunctionals (2017-05)
Prijslijst OKI ES-serie A4 Kleur Multifunctionals (2017-06)
Prijslijst Oki A4 kleur Multifunctionals MC-serie

OKI Service

Is uw OKI printer defect?  OKI printers aangekocht in België hebben een standaard onsite garantie van 3 jaar indien je de printer na aankoop geregistreerd hebt.
Heeft je printer geen garantie meer, of wil je een snellere herstelling ?  Contacteer ons.
Heb je een OKI onderhoudscontract?  Dan geniet je van onsite interventie ten laatste de volgende werkdag.

OKI printer kopen

Vul onderstaand formulier in, wij contacteren U zo snel mogelijk.