Het is lente in de ogen van de…

Ahh de lente…een heerlijke periode om het kantoor eens fris te zetten, op te ruimen en de kantoorprinter even op te blinken.  Of lijkt er geen opblinken meer aan en heb je nood aan een nieuwe professionele printer?  Als je jezelf de vraag stelt: “Welke kantoorprinter moet ik kopen?”, dan hebben we hier 3 types die snel, stil en goedkoop zijn in gebruik.  Bekijk ze hier:

 

We stellen je hier graag drie types toestellen voor. Het zijn printers voor zelfstandigen en kleine en grotere werkgroepen.

 

Welke kantoorprinter moet ik kopen?

 

Voor elke type onderneming is er een goede printer van het merk Kyocera.  Er is de A4 color MFP M5526.  Een ingewikkelde naam voor een eenvoudig en goed toestel.  Deze kantoorprinter is ideaal voor een eenpersoonsbedrijf.  Deze printer is te verkrijgen bij ons: Vanhinsberg Oostende.  Onderaan dit artikel lees je ook over de extra service die je er zo bij krijgt.

kantoorprinter Kyocera eenmanszaak

Omdat niet iedereen kleur nodig heeft, is er ook de A4 zwart-wit MFP M3560idn.  Print dus enkel in zwart-wit.  Deze supersnelle A4 zwart-wit multifunctional is ideaal voor een kleine KMO zoals bijvoorbeeld een boekhoudkantoor of een verzekeringskantoor.  Evengoed te verkrijgen bij ons.

kantoorprinter Kyocera kleine KMO zwart-wit

En ten slotte is er de A3 color MFP Taskalfa 2552ci.  Deze A3 color is perfect geschikt voor de kleine KMO die A3 nodig heeft, zoals architecten, reclamebureau’s, tuinaannemers, immo-kantoren, enz.

kantoorprinter Kyocera kleine KMO A3

Alle drie de kantoormodellen kunnen printen, kopiëren en ook scannen.

 

Extra service van ons?

 

De meeste collega’s verkopen de printer, waarna iemand anders de printer komt installeren.  En dat kan lastig zijn.  Bij ons heb je dit niet.  Op voorhand bepalen we samen met jou welk toestel het meest geschikt is voor je bedrijf en dan komen we deze ideale printer persoonlijk bij je installeren.  Bijvoorbeeld met afdrukvolume wordt ook sterk rekening gehouden.  We adviseren niet wat voor ons beter zou zijn, we adviseren wat in jouw voordeel is.  De installatie gebeurt zowel op PC, Mac en server.  Dat scheelt een hoop geloop en frustratie achteraf!  Zo ben je meteen goed van start.

 

Waarom zou je je bestaande kantoorprinter upgraden naar een nieuw toestel?

 

Je krijgt een betere afdrukkwaliteit en goedkopere prints.  Je toestel werkt sneller en stiller en bij ons hang je ook niet noodzakelijk vast aan een onderhoudscontract!  Vanhinsberg Oostende helpt je graag het juiste toestel voor jouw onderneming te kiezen, en zorgt ervoor dat je meteen het juiste model in handen hebt.

 

=> Voel je de lentekriebels op kantoor, en wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies omtrent een nieuwe kantoorprinter?
Neem contact op Vanhinsberg Oostende.  We helpen je graag!

 

(bron foto’s: https://www.kyoceradocumentsolutions.be)