Teams Personal

Microsoft Teams is nu ook beschikbaar voor persoonlijk gebruik.

Teams is al een tijdje de krachtige Microsoft tool om samen te werken en vergaderen.  Tot nu toe was dit echter beperkt tot professionele gebruikers met een Microsoft 365 licentie.

Microsoft brengt nu ook een versie van Teams uit voor persoonlijk gebruik.

Met Teams voor persoonlijk gebruik kan je chatten in de modus Samen, zo lijkt het alsof jullie allemaal samen in een virtuele omgeving aanwezig zijn.  Kies zelf je virtuele omgeving. (enkel op computer desktop)

Je kunt ook de hele dag volledig gratis praten met je familie en vrienden. (er zijn limieten, maar door Covid-19 worden deze momenteel niet aangehouden)

Gebruik schermvullende emoji’s in videogesprekken om te laten weten hoe je je voelt.

Je kunt ook aangepaste achtergronden gebruiken.

Daarnaast kan Teams Personal ook gebruikt worden voor plannen, bewaren van bestanden en taken enz.  Je kunt verschillende groepen maken voor je familie, vrienden, …

Gebruik je al Teams in je bedrijfsomgeving?  Voeg dan je persoonlijke Microsoft account toe en schakel eenvoudig van business naar privé.

Heb je Teams nog niet ?  Download hem hier:  Download desktop-apps en mobiele apps van Microsoft Teams | Microsoft Teams . Je hebt alleen een Microsoft account nodig. Gebruikers van Skype, Onedrive, Xbox, … hebben al een account.

Momenteel is het nog niet mogelijk om Teams voor professioneel gebruik en Teams voor persoonlijk gebruik door elkaar te gebruiken.