Calipage wint Europese Award

Calipage, het succesvolle netwerk van zelfstandige verdelers in office supplies, werd op 9 maart gekroond als “Beste Europese Dealer Groep” tijdens de European Office Product Awards in Amsterdam. De prestigieuze Europese erkenning bevestigt de sterke marktpositie van de dealergroepering en wakkert hun grote ambitie om te blijven groeien aan.

Het netwerk van topverdelers telt nu al meer dan 550 dealers over heel Europa, waarvan een 30-tal in België. Dankzij de succesformule achter het concept, zal dat cijfer in de toekomst enkel groeien. De groepering won de award namelijk niet zomaar. De kracht van elke Calipage is gefundeerd op service, kwaliteit en, met meer dan 18.000 artikelen, ook het meest uitgebreide assortiment in de hele office markt .

Calipage Europese award

Wie bij een Calipage verdeler online of in de winkel koopt, krijgt ongelimiteerd keuze uit dit gamma dan dat wordt aangevuld met commercieel aantrekkelijke promoties. Calipage wordt gekenmerkt door een moderne, toekomstgerichte aanpak. In dat kader werd de e-commerce tak van het concept recentelijk volledig vernieuwd tot een ultramoderne webomgeving waar klanten niet alleen producten, maar ook video’s , handleidingen etc. van alle producten kunnen terugvinden. Bovendien garandeert de sterke logistieke service dat bestellingen binnen de 24 uur geleverd worden in de hele Benelux.

Het Calipageconcept behoort tot een van de zakelijke services van de Adveo Group International, Europees marktleider in de B2B distributie van kantoor- en papierwaren. Zelfstandige kwaliteitszaken in de officemarkt kunnen zich aansluiten bij het netwerk en krijgen hiervoor business- en marketingondersteuning . De hoofdzetel van Adveo zit in Spanje, maar de distributeur is gevestigd in meer dan 8 landen, waaronder ook een Benelux hoofdkwartier in het Oost-Vlaamse Deinze.

Bezoek onze Calipage shop !