Gelukkig Nieuwjaar

Binnenkort sluiten we 2016 af. Tijd om even terug te kijken naar dit, in vele opzichten, onvergetelijk jaar.

Voor ons was 2016 een jaar van voortschrijdende technologische veranderingen. Na de eerste voorzichtige stappen de vorige jaren, is de cloud dit jaar helemaal doorgebroken. E-mail, documenten, administratieve programma’s en backups, alles zit in de cloud. Het komende jaar zal deze trend zich ongetwijfeld voortzetten, o.a. met volledige cloud-servers, ook voor kleine KMO’s.

In 2016 hebben we ons gamma multifunctionele toestellen uitgebreid. Met Kyocera, Brother en nu ook Oki bieden we machines aan voor klanten met afdrukvolumes van enkele tientallen tot meerdere tienduizenden prints per maand. De toename van het aantal service-overeenkomsten, ook in het kleine gamma toestellen, zorgt ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen blijven werken met hun printer en multifunctional.

De verkoop in onze webwinkel Calipage is nog steeds in stijgende lijn. We horen van onze klanten dat de vernieuwde layout van de webshop hen zeer bevalt. Waar voordien het zoeken in de meer dan 18000 artikelen soms niet zo eenvoudig was, is dit nu, door de handige filtermogelijkheid, aanzienlijk verbeterd. In de komende maanden zullen we werken aan het verbeteren en uitbreiden van de artikelomschrijvingen en -afbeeldingen. Ook filmpjes en handleidingen zullen geïntegreerd worden.

In onze showroom is de nieuwe servicedesk een groot succes. Klanten kunnen na afspraak hun computer of laptop binnenbrengen voor een snelle herstelling terwijl ze wachten, of voor een korte uitleg over een programma of over de werking van de computer. Voor het komende jaar staat dan ook een uitbreiding van deze service op het programa.

Naast onze gevel, hebben we dit jaar ook onze website onder handen genomen. Deze is nu perfect zichtbaar op tablet en smartphone, en wordt de komende tijd verder uitgebreid met nuttige links en interessante nieuwtjes.

Op onze facebook pagina posten we regelmatig interessante nieuwtjes. Dit wordt geapprecieerd door degenen die reeds onze pagina hebben ge-liked. Het komende jaar zullen we dan ook een inspanning doen om meer fans te krijgen op onze pagina.

In het nieuwe jaar zullen we terug inzetten op ons sterkste punt, namelijk service. We zullen ons verder bekwamen in de producten en diensten die wij aanbieden, zodat we U het toestel of de dienst kunnen aanbieden die U echt nodig hebt.  Daarnaast zullen ongetwijfeld ook weer tal van nieuwigheden in ons gamma worden opgenomen.

Wij wensen U en uw familie een gezond, gelukkig en succesvol jaar toe. Hopelijk mogen wij U volgend jaar terug begroeten in onze winkel, of bij U op het bedrijf.

Connie, Marc en Bart Vanhinsberg