Online Support

De laatste tijd zien wij een enorme toename van online support, het op afstand overnemen van computers om problemen op te lossen.
We hebben dan ook fors geïnvesteerd in tools om dit gemakkelijker te maken.

Je kent de ‘Online Service’ knop rechts bovenaan onze website waarmee we toegang kunnen krijgen tot je computer ? Deze service is gemakkelijk voor occasionele hulp.  Bij de start van een sessie betaal je een vaste opstartkost en daarna een bedrag per service-minuut.

Sommige klanten maken regelmatig gebruik van deze service, en moeten telkens de volledige inlogprocedure doorlopen en de opstartkost betalen.  Dit kan anders en gemakkelijker.

Daarom hebben we de volgende support-formules uitgewerkt.

Take PC
Take PC

Deze support-formule gebruikt dezelfde technologie als de bekende ‘Online Service’ knop. Je moet echter de inlog-procedure niet meer doorlopen en je betaalt ook geen opstartkost meer.  Je betaalt gewoon de gebruikte service-minuten.
De Take PC formule wordt aangeboden tegen een kleine maandelijkse kost.

Remote Monitoring

Remote Monitoring

Veel computerproblemen kunnen op voorhand gedetecteerd en preventief verholpen worden. Is je harddisk bijna versleten, heb je te weinig RAM-geheugen of wordt je processor te zwaar belast?  Wij detecteren het.
Is je Windows niet meer up-to-date of de laatste patches van Java, Acrobat Reader en uw virusscanner niet geïnstalleerd? Wij houden dit in de gaten en verwittigen jou.
In de formule Remote Monitoring is Take PC inbegrepen.
Voor deze formule betaal je een maandelijkse bijdrage.
De service-minuten worden aangerekend aan een lager tarief.

Remote Monitoring + Cloud Backup

Backup in de cloud

Met deze formule krijg je naast Remote Monitoring en Take PC ook nog een Cloud Backup van 100Gb.
Je kostbare data wordt dagelijks automatisch naar een cloudserver gebackupt.
Notebook gevallen of gestolen, per ongeluk al je data gewist of een zwaar virus te pakken?  Je data staat veilig en kan eenvoudig teruggezet worden.  Je kunt zelfs data van 28 dagen terug herstellen.
Ook voor deze formule betaal je een maandelijkse bijdrage en worden de service-minuten aangerekend aan een lager tarief.

Interesse in één van deze formules?  Vul het onderstaande aanvraagformulier in.